Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

D-maskiner i dobbelttraktion.

Det er noget af en opgave at forsyne HobbyTrades D-maskiner med Fleischmann Profikoblinger. Først skal den fabriksmonterede A-kobling fjernes - det kræver en tang og et hurtigt ryk. Montagen af de ny koblinger går let nok, men så skal en af maskinerne have en kobling i fronten. Her er der et eller andet der ikke helt stemmer, så der skulle bruges både fil og sandpapir.
Så var det endelig D839 og D846 der skulle forsøge at køre i dobbelttraktion til ære for fotografen. Det gik absolut ikke særligt godt - D846 havde absolut ikke lyst til at vente på D839.
Altså en omgang på decoderindstillingsbordet med begge. Det hjalp heller ikke. Nu var gode råd dyre. Men svaret var enkelt - ned med max. hastigheden for D846 og op med accelerationen for D839.
Herunder ses resultatet af anstrengelserne.


Ved brug af et meget tungt stativ og en telelinse, blev resultatet lidt anderledes:

Træer, træer, træer!!!

Alt handler om træer - Jan er næsten færdig med at skjule hullet fra opstillingsbanegården til Troldhede Station. Foruden de gamle træer fra Tistrup, der nu er smurt ind i pasta og beløvede efter "Reiner"metoden har han brugt søgræs til buskene.
Jeg har i mellemtiden haft gang i flere eksperimenter med Heki/Faller/xxx plastiktræer. De bliver helt hæderlige når der kommer filtervat og løv på.