Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Taget af samt lidt diorama.

Jan pillede tag og lægter ned på den gamle tilbygning, medens Flemming kom ekstra rockwool på loftet.

Flemming kommer rockwool på rette sted, medens Jan laver vindskeder.

Arbejdet med isoleringen gik hurtigt, det er meget lettere at anbringe og skære bats, når der er plads og lys nok. Men en rockwoolkniv er faktisk lige så skarp som de knive vi bruger når der bygges 1:87 huse, så der skal passes på under arbejdet.

De gamle lægter og tagplader er fjernet.

Da der også er andet i verden end SVJMJK - tro det eller!!! stoppede vi arbejdet kl. 13.00. Da alle de nye lægter og en beskyttende presenning var kommet på plads.

Jan monterer nye lægter og presenning.

Medens Flemming lavede kaffe blev der lige tid til at male A-et og hatten på 10kV masten til det lille diorama. Så den er klar til at blive samlet og monteret på mandag.





Tag og diodrama.

Jan har udnyttet det gode vejr, så nu er der snart tag på hele hytten. Men - der er dog stadig det problem at mange af pladerne på vores gamle tilbygning trænger til at blive skiftet. Så der er stadigvæk rigeligt at gøre på lørdag.

Jan er igang med de to sidste rækker.

Flemming er stødt ind i et problem med det lille diorama, skabelonerne til 10 kV elmaster er forsvundet. Heldigvis har vi stadig tegningerne - med mål - så det kan da lade sig gøre at lave nye. Det blev det dog ikke  til i denne omgang - en mast kan godt fremstilles uden skabeloner - det tager lidt længere tid, men fremstilling af 3 skabeloner er også tidskrævende. Nu skal grunderen bare tørre, A-et og hatten males lysegrå. Så kan der komme højspænding til transformatortårnet.

A-et og hatten skal males lysegrå og delene skal limes sammen.

Gavl, Rockwool og klubaften.

Jan bygger gavl hjulpet af Flemming der holder ender, når han ikke flytter og stabler Rockwool. Det er forbavsende så meget en kassevognfuld Rockwool fylder når det ikke er presset sammen.

Jan bygger gavltrekant.

Flytning af Rockwool er en støvet affære!
Jan fik gavlens skelet lavet færdig og døren fik en gang olie.
Men til sidst blev det for mørkt så vi trak indenfor og monterede skiver på 100 nye tagskruer. Resten af aftenen står i drevenes tegn. Nu er Varde snart klar til fjernstyring, så vi kan begynde med køreaftener igen!

Gavlen er klar og døren olieres - Der monteres 2 skiver på hver skrue. 

Rockwool, trapper og Mariager.

Jan og Flemming var en tur nordenfjords for at hente 7 m³ gratis rockwool. Poserne og sækkene med rockwool var selvfølgeligt placeret på loftet i det gl. mejeri hvor vi hentede det. Er der noget der giver motion må det være at rende ned af 3 trappeløb med en sæk på nakken og et par poser i den "frie" hånd. Men vi fik fyldt kassevognen så bagdørene knapt kunne lukkes.
Herefter gik det igen hjemover, dog med en lille afstikker til Mariager. Her blev der rangeret rundt med personvognene der skulle til Handest med HV 3 som trækkraft. Først flyttede VLTJ 7 2 vogne (2-akslet træ) og kørte derefter i depot. Så kom SB T 1 på banen - sælsomt syn - og rangerede vognene på plads, så HV 3 kunne bakke til stammen. Kort tid efter var der så afgang mod Handest under stor røgudvikling.


VLTJ 7 rangerer med de 2 små vogne.





SB T 1 skal hente de 2 sidste vogne.

Sporene skal skiftes!
HV 3 er klar til afgang.
Efter ca. 1 times ophold gik det så hjem til Krusbjerg med vores Rockwool.