Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Patinering, drev og drev!

Jan og Jytte har drevet den af. De har fabrikeret fjedre, trækstænger og monteret drev, kontakter samt udvekslinger til den store guldmedalje. Men selvom de er kommet langt - de er færdige med sydenden af stationen- er det stadigvæk ikke muligt at køre på Varde Station.

Flemming har patineret transformator-tårnet. Først fik det en vask med en kraftig fortyndet olivengrøn, dernæst blev det næsten druknet i fortyndet hvid lim og dækket med et tykt lag jord. Kort tid efter blev det overflødige jord så børstet af.
Det foreløbige resultatet ses på billedet herunder.
Tårnet  er på plads - nu savner vi kun en Heljan MC.

Isolering!

Der skal 25 mm mere glasuld på væggen.
Nu ved vi hvor vi har formanden de næste par måneder. Idag har han isoleret sandkassen - altså en del af den. Han er nu næsten færdig med den første væg. Men der mangler jo en væg, en gavl, loftet og gulvet så der er arbejde til mange timer endnu!Ellers sker der ikke det store - vi kan stadigvæk ikke køre på anlægget fordi Varde Station er under ombygning.
Det lille diorama skal lige have den sidste afpudsning - idag er det transformatorstationen der får sokkel, murbånd samt en let patinering.