Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Almindelig klubaften.

Så fik vi endelig en ganske almindelig klubaften. Jan og Jytte arbejdede med kabler og drev på Varde station.


Morten på Funderbroen, medens Flemming var begravet i computeren.

Store byttedag i Skørring.

Det er efterhånden ikke mange klubmedlemmer der deltager i Store Byttedag. I år var det kun Flemming der vovede sig til Djursland.
Det var begrænset hvad der var af udstillede "anlæg". Arrangørernes modulanlæg med den flotte model af Ebeltoft Station. Frichs klubben med et lille tyskinspireret anlæg samt et par skinneovaler (lgb). Hvor der kørte flere amerikanske og tyske tog samt et flot DBJ skinnebussæt - sidstnævnte hjemmelavet!





Der var flere forhandlere, så der var gode tilbud på f.eks MT og MZ1 & 4 fra HobbyTrade, vognsæt fra Märklin, klædeskab fra Rivarossi og meget mere.


Men heldigvis var de små producenter også repræsenterede Freja med fungerende overkørsel - dagens eneste indkøb - flotte vingesignaler, færgegalge og meget mere. Model Byg med småhuse, havnekran og som noget nyt en flot containerkran. Witzel med lazerskårne bygninger og Epokemodeller med mange småting der bare skal være på anlægget.


Desværre var der meget få der havde medbragt skuffen med "guld", men dem der var mødt frem havde da spændende ting i skuffen. Ellers var det Tordenskjolds soldater fra div. legetøjs- og kræmmermarkeder som fyldte godt op i hallen med mængder af færdige byggesæt, Märklin og Roco vogne og lokomotiver til fantasipriser.
Billeder.