Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Nedkørsel, kupé, bro og kutter.

Morten har arbejedet med Funderbroen, medens vi andre har lavet lidt hist og pist. Flemming fik malet kutter og Jan har sat gavl i kupéen.
Morten pusler med broen. Dana er lidt mere farverig.
Kupéen får de samme mål som i en MK/FK. Der er også plads til en række skabe under den skjulte banegård.
Senere på aftenen var det så nedkørslen til den skjulte banegård der var på programmet.

Nedkørslen er lang og ender i en helix der i 3 etager fører sporet det sidste stykke ned!

Ned i kælderen, kutter og registrering.

Klaus er igang med at registrere det materiel der står på anlægget. Når han har tjek på hvis/hvorfra/hvornår skal vi andre igang med rengøring og smøring af lokomotiver og vogne.
Jan arbejder med nedkørslen til den skjulte banegård (i kupéen) og den helix der skal klare det sidste stykke.
Vi er også et hold der har lavet forskelligt oppe på værkstedet. Flemming har f.eks fået malet lidt mere af Danas overbygning.
Exx bagerst - bemærk øjer til Vant og at der er plads til en mast bag styrehuset, S49 - Dana i forgrunden mangler endnu luger og nedgang til forreste lukaf.

Så skal sporene på plads.

Vi er gået igang med at placere traceen for Troldebanen og DSBs Herning-Skjern. Det skrider hurtigt frem så vi skal snart have de tre baner der går mod "nord" i Grindsted på plads. Traceen er savet, så det er lige til at gå til. Banekollonnen får nok travlt imorgen. Ca. 60 meter underlag og skinner skal på plads før vi kan køre.
Når det er på plads, er der 3 stationer og et trinbræt der skal passes ind.

Der arbejdes med underlaget til de 2 spor der går ud fra Troldhede. Jan skruer en afstandsklods fast under Troldebanen. Funderbroen kommer til at føre Grindstedbanen over Troldebanen. I forgrunden DSB strækningen Herning - Skjern.



Jans "stigningsmåler" i funktion på Troldebanen. Grindstedbanens trace skal følge den røde snor for at få den rigtige stigning.
Forvirrende ser det ud, men alle strækninger er forbundet med den station de skal forbindes med. Afstanden mellem sporene stemmer også - den lille klods på det sidste billede markerer hvor Troldebanen går under Funderbroen.