Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

"Genvejens" kontroltavle, brandstation og ringovn.

"Genvejens" kontroltavle driller, sporene skifter men der er ikke lys i de dioder (tilbagemelding) der skal vise sporets stilling. Det viste sig at der var byttet om på + og -.
Per reparerer kontroltavlen
Oppe i værkstedet er brandstationens gulv og vægge blevet malet jfr. Witzels byggevejledning. Det havde nok været lettere at male før sider og endegavl var limet fast.
Nymalet med hvide vægge og gråt gulv. Patina ? f.eks.oliepletter, plakater.  Og måske søjleboremaskine, arbejdsbord, reoler m.m. før undertag og facade limes fast.
Til ringovnen er der skåret en del "lægter" til forreste halvtag samt strimler af sort karton til tagpap.

Rengøring af skinner, lasker, videotog og brandstation + lidt ringovn.

Vi begyndte aftenen med at få de sidste kabler på plads - strømforsyning af de to kurver længst væk fra vejen. Det krævede en hel del borearbejde, så der blev støvet ret meget.
Der blev også tid til lidt malerarbejde på ringovnen og en gang lim til brandstationen.
Witzels byggesæt er bare paskram. Her er det kun bunden, sidevæggene og bagsiden der er limet. Fronten og taget skal nemlig pilles af igen. Ellers kan gulv og vægge ikke blive malet.
Der er dog en uvæsentlig fejl i byggevejledningen. Taget kan kun vende med tallene udad. I vejledningen står der, at alle tal vendes indad.

Videotoget havde ikke haft den store succes på vores køreaften, for mange snakkende mennesker og fejlbetjente sporskifter. Derfor ville Flemming sende videotoget på sin hidtil længste tur. Så herunder kan i følge toget medens det kører ad VaGJ gennem Ansager til Grindsted. Herefter køres der ad DSBs spor gennem Varde over Tistrup til Troldhede hvor turen stopper efter godt 13 min. kørsel.