Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Nyheder på udstillingen.

DECAS og McK: Her er der planer om en række personvogne - hovedsageligt til epoke IV. Det drejer sig om ABg, Ag, Bg, Bgc og BDg. Alle med indretning (korrekt), gummi vulster, fjedrende puffer, metalstøbte undervogne m.m.

Heljan: Her er der ikke de store overraskelser. MO 500 og 1900 med fuglegitter og stafferinger. AF og CP vogne med tagrytter.
AF vogn med kupéer.
CP med stor fællesklasse.

Udstillingen i Valby er i fuld gang.

Så kører det hele, der er mange mennesker i hallen. Det ser også ud til at forhandlerne har gang i salget. Der er mange der render rundt med poser fra Märklin, Roco m.m.
Vi har heldigvis en lille ø, hvor vi kan køre med vores tog og snakke med forbipasserende. Der er mange der kommer med kommentarer til vores værksted. Så der er trods alt nogen der følger lidt med på bloggen.
Bernt har vovet sig udenfor vores reservat, for at fortælle om vores modulsamkørsel.
Casper fra Decas viser kommende nyheder frem:
Decas ABg, Bg, BDg, Ag samt Bgc
.

På besøg hos MJK Stationsbyen.

For en gangs skyld besøger vi (Jan og Flemming) MJK Stationsbyen medens anlægget ikke er gjort klar til fremvisning. D.v.s. der er ikke åbent hus, jubilæum eller julefrokost.
Der kan ikke køres på anlægget, men herunder er der en lille billedserie fra et anlæg hvor der arbejdes med både landskab og linjeføring.
ØV !!!

Til udstilling i Valby.

Jan og Flemming tog fra klubhuset kl.14.15. Turen til Valby var ikke helt problemløst. Først var der hjem fra arbejde kø i Vejle. Dernæst var der vejarbejde på motorvejen et par steder. Men vi nåede alligevel frem før kl.18.00 som planlagt.
Vel ankommet gik det hurtigt med at stille anlægget op og forbinde det til MJK Stationsbyens anlæg.
Anlægget er stillet op.
Efter opstillingen af anlægget, var der tid til en lille fototur rundt i hallen. Herunder kan der ses billeder fra forskellige anlæg/dioramaer m.m. (Forhandlerne venter til i morgen)

Skabslåger, oprydning og pakning til Valby.

Vi har fået låger på alle skabene, støvsuget og ryddet affald m.v væk fra værkstedet. Men ellers er det pakning til Valby der er på programmet.
Så mangler vi lige bordpladen til arbejdsbordet og håndtag i skabslågerne, samt lidt kosmetik (tapet og laminatgulv.
Der er fyldt godt op i bogskabene.
Det tog ikke ret lang tid med oprydningen.
Modulerne er fundet frem.

Skab, skydedør og spartel.

Jan bygger sokkel til hjørneskabet der skal stå mellem skydedøren og arbejdsbordet.  De to skabe der mangler i midterrækken og hjørneskabet skal også stilles op. Først skal vi have hentet dem op af trappen, det går lige - der er lige et par cm at give af ved toiletdøren.
Flemming har gang i spartelmassen - denne gang er det alvorligt. Det er to kiler der i toppen er 1,5 cm brede og i bunden når sammen, der skal skjules.
De første opgaver gik hurtigt så nu er det hylder og skabslåger der skal på plads. Vores pap og karton gemme er lidt af en udfordring, da den ikke holder standardmålet for hyldeknægtene. Så den skal sættes op med vinkler og skruer. Der skal også skæres/saves lidt i hylderne for at få dem til at passe.
Kassereren fylder spartelmasse i den ene revne.
Medens formanden monterer det sidste skab i rumdeleren.
Hjørneskabet kom også på plads.
Karton og papholderen er sat på plads.
.