"Børneværelsesanlægget" hos SMT - vi bygger igen !

Så arbejder vi igen på "Børneværelsesanlægget".
Vi skal have lavet træarbejdet færdigt. Spartle huller, save kanterne til så de følger det kommende landskab og fylde de sidste huller (understøttelse til styroporpladerne). Den oprindelige plan med et stort bjerg som dække for den ene vendesløjfe er opgivet, og erstattet af en granskov der vha. små optiske tricks skjuler den ene kurves forløb.
Der bliver også bygget stationsbygning og et mindre skur/garage/kolonihavehus fra Kibri.
Bropillerne er på plads, de skal dog males betongrå.
Jan saver kanten til!
Nu følger kanten det kommende landskab.
Revner, sprækker og skruehuller er fyldt med filler. Hvorefter de slibes glatte.
Og males lysegrå.

Døre og vinduer er limet fast.
De overtallige bropiller kom også på arbejde.
2 elastikker holder bygningen medens der limes.
Stationsbygningen mangler nedløbsrør og lysninger ved kældervinduerne.
Kibris lille haveskur har fået limet glas i vinduerne.
Ellers klikkes det bare sammen. Dvs. 3 dråber lim til glasset i vinduerne og brædderne for enden af taget.
Første "hus" i kolonihavekolonien er bygget.
Og så skal der laves landskab!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar