Undervandsbåde fra Hobbytrade - OKT.

Så fik jeg endelig pakket mine undervandsbåde ud. 8 stk, heraf var der 6 uden fejl! de to sidste manglede henholdsvis en "Puf" & 2 stænger til åbning af bundlemmene. Puffen blev hurtigt udbedret - den anden ryger tilbage til forhandleren - og 7 vogne var så klar til at køre skærvetog på klubanlægget sammen med en D-maskine ( uden særtogsplade ) og en togførervogn ( litra Cu).
TH'erne er uhyre vellignende med skarpe påtryk (sidder rigtigt), markering af brædder, bremsehåndtag og alt det der hører til en TH. Men desværre: vognene kunne godt køre bedre, - der er ikke pinollejer. Hjulophænget er pga. de indvendige lejer ikke for godt.  Hvilket nok skyldes at akslerne er ophængt i 2 plastikgafler, så friktionen bliver alt for stor. Som en foreløbig løsning hjælper det med en gang teflonfedt!
Men man må håbe at Hobbytrade snart vil finde en løsning på problemet.

Skærvetog syd for Grindsted - dekoratøren kommer snart forbi!
Sådan et træk ser godt ud, selvom det er lidt for kort. Men når vi har byggesættene - 12 stk - fra OKT færdige får toget en fornuftig længde.

Fotos af litra TH på jernbanen.dk 
 Som det ses på billederne, skal enkelte aksler byttes, så der bliver alle kombinationer af eger -, plade -, stjernehjul !