Turup Sprøjtehus fra Danscale.

Det var med frygt og bæven jeg begav mig ud i byggeriet af min nyervervelse Turup Sprøjtehus. Jeg har nemlig temmeligt dårlige erfaringer med resin byggesæt.
Stor var overraskelsen (positivt) da den lille fikse æske blev åbnet. Byggesættet består af 4 dele, husets vægge, taget samt 2 døre. Der er desuden vedlagt en folder med husets historie og en bygge - & malevejledning. Denne er lavet i punktform, er letforståelig og lige til at følge. Efter mindre end et kvarter var støbeblokke og støberester fjernet. Herefter vaskes fedt og oliefilm af. Da det hele var tørt igen, blev tag og mure limet sammen med Loctite Super Attak. Medens tag og mure presses forsigtigt (resin knækker nemt) sammen. se. foto.
En gang grunder - kaffepause - første gang maling af murene. Så skal alt have tid til at tørre. Næste klubaften får alt en ny gang maling og får så lov til at tørre. Tilsidst monteres dørene, her i åben tilstand. På fredag skal den så have en gang patina. Resultatet er et lille nydeligt hus der passende kan stå ved gadekæret i en lille landsby. Men resin kan let "sætte sig" med tiden, så der skal nok en eller anden form for afstivning (gulv) inde i huset der kan holde væggene på plads.

Mere om sprøjtehuse og Danscale. MY1287