"Fødselsdag" hos Hobbykæden i Nr.Sundby.

Klubturen til Hobbykædens "Fødselsdag" blev i sidste ende Flemmings tur til Nr.Sundby.
Arrangementet var delt op i 2. En udstillings, work-shops og foredragsdel i det gamle posthus - befinder sig indenfor synsvidde af forretningen.
Der var udstillet de 2 sidste års vindere af dioramakonkurrencen på DMJUs udstilling. Henrik Poulsens lille anlæg (Trinbrættet Århus) - hvor ældre Heljanhuse udgør den vigtigste del af dekorationen.

Der blev også bygget lyd ind i HobbyTrades S-maskiner (AC-udgaven) - det så ikke helt let ud - og  så fungerede den indbyggede højttaler ikke sammen med lyddekoderen - men lyden kom til at fungere på trods af alle forhindringerne. Ved siden af blev der patineret godsvogne (spor N) - her var det den gode gamle penselmetode der anvendtes med megen snilde - resultatet af anstrengelserne var absolut brugbart.
Derudover viste Nice Leds deres flotte lyseffekter - lysdioder + lidt elektronik kan virkelig sætte liv i et anlæg.

 I butikken havde de ansatte en travl dag, det var faktisk næsten umuligt at møve sig frem gennem trængslen. Selvom der var rejst et partytelt lige udenfor indgangsdøren, hvor Søren viste nyheder og "muligheder" fra Roco/Fleischmanns sortiment frem.
I den modsatte side af teltet, kørte der et lille Faller Car anlæg. Der var også en lille udstilling af HK-modeller samt sidst men ikke mindst et fad med kage!


I posthuset blev der også holdt små foredrag. Bla. et hvor Flemming Pedersen fra Hobbytrade fortalte om firmaets produkter under overskriften "fra ide til model". Vi har flere ting at glæde os til R og H maskiner flere godsvogne og meget mere.

Sidst men ikke mindst "indkøb": 3 klinger til Proxxon rundsaven, 3 Artitec kølevogne (1 neutral + 2 Fyffes), 1 goggomo(post)bil og 1 Heljan MO med sølvfarvet tag! - MOeren røg i kurven fordi den var på "Fødselsdagstilbud" resten tja! klingerne mangler vi, postbiler kan man aldrig få nok af og Artitecs godsvogne er bare kræs og så har de kørt i Danmark.