Reportage fra Modelmessen set af en udstiller.

Jan og Flemming drog afsted til Modelmessen i Stoholm fredag kl.19.00. Da vi nåede frem fik vi sat DMJUs stand, legehjørnet med 2 LGB ovaler, SVJMJKs 4 moduler (Troldhede Station) samt Z-land Danmarks lille anlæg op. Herefter kaldte dynerne i fritidscenterets Vandrehjem. Men -katastrofe- vores værelse var taget i brug og det var ikke til at få fat på betjeningen så sent på aftenen. Heldigvis opklaredes problemet og vi fik et andet værelse.
Lørdag morgen fik vi morgenmaden overstået i en fart, så vi kunne være klar til at modtage DMJUs Formand: Jan-Ole Hansen og næstformanden: Bernt Hansen samt et kæmpestort fjernsyn der fremover skal vise dias-shows, videoklip m.v. på de udstillinger DMJU deltager i.

Kl.11.00 åbnedes dørene for de første besøgende. Derefter fik vi travlt, der blev sået græs, monteret "oste", snakket om Samka, træbygning, presenninger og kabeltromler (transportsikring). Samtidig med at Flemming fotograferede og filmede de forskellige anlæg og arbejdende stande og Jan indimellem passede DMJUs stand.
Vi havde næsten ikke tid til at få noget at spise, men til sidst fik vi da vores 3 håndmadder.


Efter "spisepausen" var det efterhånden tyndet lidt ud i de betalende tilskuere, så Flemming fik tid til at filme flere af anlæggene.Nu var det også ved at være lukketid. Så vi trak op i centerets cafeteria hvor det stod på fadøl og slush-ice. Herefter gik vi sammen med spor 0 folkene ned mod stationen til restaurant "Møllen", hvor vi efter laaang tids venten endelig fik vores aftensmad.Da vi var færdige gik vi tilbage til Vandrehjemmet hvor vi havde en hyggelig snak med et par af forhandlerne, der bla. kunne fortælle at der havde været et godt salg af Märklins lille billige startsæt. Herefter gik vi ind på værelset hvor Jan så en krimi i fjernsynet. Medens Flemming redigerede en lille video om MJK Gudenåens udstillingsanlæg.Søndag morgen måtte vi vente et kvarters tid udenfor hallen. Men vi blev da lukket ind da cafeteriaets ansatte mødte på arbejde. Her måtte vi så vente et stykke tid inden morgenmaden var klar.
 Herefter var der lidt tid til at bese de enkelte stande inden publikum kom strømmende.Nu stod det igen på snak, fremvisning, græssåning m.v.
Jan arbejdede med Epokemodellers "oste" og han fik da monteret 2 stk.


Flemming fik styr på billederne han havde taget i løbet af formiddagen og oprettede et antal fotoalbum
MJBK drejeSKIVEn
Spor 1 Trekanten
MJK Gudenåen Randers
Sydvestjydsk Modeljernbaneklub.
MJK Grenaa Banen

Som en af dagens sidste indslag, blev vinderne af fotokonkurrencen bekendtgjort. Vi fik desværre ikke præmie, men må så prøve til næste år!Efter en god udstillingen fik vi hurtigt pakket bilen og kom trods blæsevejr - flere væltede træer - hjem til klubhuset og fik læsset af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar