Uge 29 - Torsdag aften.

Vi er så mange tilstede at man skulle tro vi var i november måned. Det har som sædvanligt en negativ indflydelse på arbejdsindsatsen, da der diskuteres placering af højttalere i en Kato MY. Så Klaus får ikke bygget videre på GDS - personvognen og Henrik får nok heller ikke bygget videre på kæmnerkontoret til Hos Dorthea.
Jan fortæller hvordan farvekoderne på Varde Station fungerer. Emma og Klaus studerer Märklin magasiner, mens Henrik finder sin Kato MY frem, så Klaus kan studere den. Klaus har nemlig lovet at bygge slutlys og lyd i maskinen.

Den eneste der var aktiv var Jan der byggede videre på den skjulte station, han havde dog det problem at han havde forlagt laskerne. Efter en intens søgning fandt vi laskerne så Jan kunne komme videre.
Den skjulte station får en hel pæn ankomstrist. Jan arbejder med skinnerne.

Men kl. 21.00 forlod kaffeklubben lokalerne, så Flemming også kunne komme igang nedenunder. Han stødte dog hurtigt på et problem. Vi har mange flaskerensergraner, men de fleste er alt for små. Så vi må foreløbig nøjes med 4 granhegn. De sidste 6 følger når der er fundet et passende antal træer.
Der er levende hegn omkring de første 3 marker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar