Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Kræmmermarked i Horne.

Så var der endnu engang marked i Horne. Som sædvanligt var en stor del af hallen optaget af et Märklin - Modulanlæg - med Lillebæltsbro og Storebæltsfærge. Der blev desværre ikke kørt på store dele af anlægget, så det var stort set kun ved færgeoverfarten og et nybygget område uden landskab der kørte tog.


De 2 LGB "anlæg"-ovaler- der var opstillet, var der et helt andet liv i. Der blev kørt hele tiden - det ene sted med alm. LGB materiel uden de helt store dikkedarer. På den anden oval blev der kørt med live steam - det så ikke helt let ud at styre lokomotiverne, men der skete noget!

Der var rigtig mange mennesker mellem kl. 10.00 og 12.00 men derefter svandt det hurtigt ind.
De forskellige forhandlere og producenter så ud til at have et pænt salg - medens det kneb mere med at sælge metalskinner, Lima MZ, gl. Märklin (guld-iflg.sælgerne) og Roco. De kræmmere der havde nyere Märklin og/eller billige gods og personvogne havde også et pænt salg.
Der var gang i forretningen hos både Hejlesen og kræmmerne mellem 10.00 og 12.00. Jan fik også vist hvordan CM-vognen får det rette antal toiletvinduer.  Sidst på dagen kunne Henrik fra Hos Dorthea tage sig en slapper.

Byttebordene inde midt i hallen var desværre endnu engang besat af kræmmere - jeg talte kun 3 der havde taget togskuffen med - det er skuffende at alle togbyttedage efterhånden ender med at ligne et almindeligt kræmmermarked/legetøjssamlernes markeder.
Billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar