Vægge, radiatorer og oprydning.

Så er vi i gang med væggene. Først skal vi have pladerne sat op. Vi kan virkelig se hvor meget gulvet bølger op og ned. Men ellers er det regulære flader det meste af vejen. Så arbejdet skrider hurtigt fremad. Medens formanden sætter plader op, flytter kassereren rundt på skabe, skuffer og låger så de ikke står i vejen for arbejdet.
Formanden mærker op til vinduet.
Borer hul til radiatorens rør.
Saver ud til vinduet.
Og skubber pladen på plads.
Første skab/skuffedarium er på plads.
Medens Jan har arbejdet med vægge og skabe, har Flemming båret 8 kasserede skabe - indbyggede skabe har ikke godt af at blive pillet ud af væggen - ned i entreen. De er allerede kørt bort, så vi ikke skal gå og falde over dem de næste mange uger.
Opstillingen af højskabene går hurtigt, så vi kan snart begynde på arbejdsborde, -pladser og vægbeklædning.
Der saves klodser til skabene.

De 3 første skabe er på plads, nr.4 er gemt bagved dem og Nr.5 skal først tømmes - før det kan flyttes.
Det er godt vi har en lille industristøvsuger - den arbejder for fuld kraft med at fjerne støv, savsmuld musereder, edderkoppespind og andet godt. Medens vi bærer affald ned i affaldssækken. Der er også flere sække med affald (plast, metal) til genbrugspladsen.
Tømning/flytning af reolerne/skabene der står op mod væggen ind til kafferummet, fylder flere kasser - der er sorteringsarbejde til flere klubaftener.
Jan skruer det yderste skab frit.
De to skabe ind mod kafferummet er skubbet ud fra ydervæggen, medens de to skabe der mangler i midterrækken er skubbet ud mod gavlen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar