Sportavle til Troldhede. 6.del

Der loddes i røg og damp !
Per er igang med at lodde fælles stel til alle kontakter og dioder. Det er et langsommeligt og krævende job, da alle lodninger gerne skal være OK! i første huk. Der skal heller ikke være kortslutninger mellem diodernes uisolerede ben.
Når der er loddet stel alle de steder det er krævet, skal vi have drevene forbundet til kontakterne. De skal gerne bevæge sig i samme retning som kontakten. Det bliver også spændende om tilbagemeldingen fra skifterne fungerer, det er jo første gang vi prøver med direkte tilbagemelding.
Den sidste ledning til skifte nr.12 loddes på.
 Som sædvanligt - de to ledninger til det første skifte (nr.12 - spor 1 Herningenden af stationen) var byttet rundt, så skiftet stod ret når det skulle stå afvigende - efter omlodning fungerer det perfekt. Nu er det bare spændende om tilbagemeldingen også fungerer smertefrit.
Jan finder de rette ledninger på loddelisten, og Per forbinder dem til dioderne - tilbagemelding på skifte nr,12.
Loddelisten med ledninger til Cobaltdrevene. Ledningerne til skifte nr.12 er loddet fast og ført gennem bagpladen på sportavlen.
Tilbagemeldingen fungerer perfekt - her lyser skifte nr.12 i afvigende. Når der skiftes går der 4 - 5 sek. før sporet er skiftet - og dioderne skifter først når det er sket.
Alle indlæg om sportavlen findes på link.