"Børneværelsesanlægget" hos SMT. Landskab.

Så er vi igen igang hos SMT.
Jan bygger bakker med gennemskæring i den ene vendesløjfe, så vi bagefter kan skjule skinnerne med en mindre "plantage".
Flemming planter i haverne på Remisevej nr.7 & 11. Bygningerne til nr.3 & 5 er også fundet, det bliver husene fra Fallers 130507 (2 murstenshuse)
2 små men flotte huse.
Papstykkerne der er fundament for bakken limes fast med varmlim.
Gennemskæringen er næsten færdig og den første vej over banen er skåret til.
De 4 første haver Remisevej nr.3, 5, 7 & 11
I nr.7 er der børn mellem 5 og 11, så prydhaven indskrænker sig til en lille firkant i forhaven - her skal der være plads til gynge og fodbold !
I nr.11 kommer der bistader, tørresnor samt frugttræer og stauder i forhaven. Hr.Petersen (lige gået på pension - tidligere overportør ved banen) er vejens "TROLD" - vildfarne bolde konfiskeres og her kan spejderne ikke sælge lodsedler.
.

3 kommentarer:

 1. Fin, fin gennemskæring, I får lavet der; men hvilket mærke er Jeres 'lim-stifter'?
  Når jeg prøver, at varmlime, størkner limen inden jeg får placeret emnet rigtigt. Jeg har prøvet forskellige slags lim; men fælles for dem alle er altså, at de størkner for hurtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Limstifterne er de billige fra Jem og Fix - mærke ???
   Jan limer - venter et øjeblik før han placerer papstykkerne, for ikke at brænde fingrene. Han fik alligevel et par brandvabler!

   Slet
 2. Er det ikke fordi, der limes mellem underlag og papstykkerne? Altså papstykket placeres på underlaget, holdes fast med een hånd, mens limpistolen føres med den anden, så limningen altså er synlig? Betyder jo ikke noget, når det bagefter beklædes :)

  SvarSlet