Marked og udstilling i Horne.

Der har været gang i den i Horne i dag. Vejret har været med arrangøren, så folk er strømmet til fra nær og fjern.
Der var også væsentlig flere alm. sælgere end på de 2 foregående byttedage. Kræmmerne havde også fået skiftet deres sortiment ud. Der var dog stadigvæk visse trepattede køer iblandt.
Udstillingsdelen er der ikke meget at sige om, En LGB oval, Märklinmoduler fra Lemvig og omegn, Modulsammenslutningen og vinderdioramaet fra DMJUs konkurrence:
Modulsammenslutningen stillede op med deres tilskuervenlige modulanlæg, hvor der virkelig sker noget. Mange moduler kunne genkendes fra sidste år, men ny rækkefølge og enkelte opgraderinger gør det altid til et tilløbsstykke.
Modulerne var opstillet i festlokalet, hvor der er mange vinduer. Derfor er en stor del af billederne fotograferet lørdag aften.

Inde i hallen - ved gavlen længst væk fra indgangen stod Märklinfolkene med deres modulanlæg. De har flere gange haft et eller andet specielt med. - Lillebæltsbroen, storebæltsfærge der sejlede fra en havn til en anden. I år var der ikke den helt store gimmick.LGB ovalen var placeret ved siden af Märklinanlægget. Her var der igen gang i togtrafikken. Der kørte både Live Steam. LGB smalspor og Pico "normalspor"
 Resten var så det traditionelle byttemarked. Med flere forhandlere, kræmmere og en pæn flok der solgte kommodeskuffens indhold.

Hejlesen

Danske Loksound
FelderbanenTogCafeeNs ætsede vogne.Hobbytrade/F 2010 på Märklindrejeskive.


Dioramakonkurrencens vinder.

Hobbytrades kommende nyheder foran MT.

Denne gang var det så McKs materiel der blev solgt til foræringspriser.
Her Mz men der var også meget billige Gs, His. Hims

.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar