Vi pakker sammen.

Vi pakker alt hvad vi har stående i værkstedet ned i flyttekasser. Det vil nok tage et par klubaftener. Når alt er pakket væk skal de faste skabe, borde og hylder pilles ned. Derefter skal indervæggene brækkes ned og der skal tilføjes 10 cm isolering i vægge og på loftet.
Så skal vi have indretningen af værkstedet ændret. Flytte indholdet af vores flyttekasser tilbage og forhåbentligt få et bedre og mere funktionelt værksted.
Skabene er tømt, men der er stadigvæk meget tilbage i skufferne og på hylder og borde.
Maling, lim, værktøj er pakket væk.
Nedpakningen har allerede givet udbytte. Vi har fundet en ekstra hjulaftrækker - for mange kokke .. den gamle knækkede, så der skulle købes en ny. Men vi har købt 2 stk.
Derudover er der mange gamle og uafsluttede projekter der er dukket op.
Kan I huske dengang Trinbrætterne solgte CP byggesæt der var fræset ud i aluminium. CLS byggesættene fra På Sporet. Lilliputs "danske" person og godsvogne. Kleins flotte godsvogne - vi taler så ikke om køreegenskaberne. o.m.a.
Man kan blive helt nostalgisk under sådan en gang oprydning/nedpakning.

2 kommentarer:

 1. Hej ja det var dengang, de hjul aftrækkere (brugte i selvfølgelig til at tage hjul af med) men hvor kan man købe dem. Og kan du fortælle mig hvor man kan købe hjul til limas maskiner MZ og MR sættene
  mvh
  Jan Fjorbak

  SvarSlet
 2. Hjulaftrækkerne er fra Formann. Bla. Hejlesen i Vejle har dem.
  Hjul til MZ og MR, det ved jeg ikke.

  SvarSlet