Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Lange Ølvogne fra McK

McK har sendt en serie ølvogne fra Carlsberg og Tuborg på markedet. Det drejer sig om "de sidste rigtige ølvogne".
I 1:1 fik Tuborg leveret 10 vogne i 1963. De nåede at optræde i 4 varianter før de blev udrangeret i 1987-88.
Carlsberg fik 20 vogne i 1971. Vognene fik en relativ kort levetid, men nåede alligevel at skifte nr. De blev udrangeret i 1987.
Tuborgvognene er listebeklædte med "Tuborg Hat" og bremseplatform. Der er udsendt 2 epoke 3 vogne i Tuborgs karakteristiske røde design. Derudover 2 røde og 4 hvide epoke 4 vogne.
Carlsbergvognene er pladebeklædte og uden bremseplatform. Her er der udsendt 3 vogne med oprindelig litra og hjørnemærker samt 3 vogne med ændret litra uden hjørnemærker.
Modellerne er flotte og gengiver originalerne til UG !! Carlsbergvognenes puffer ser dog underlige ud. Tuborgvognenes puffer er også meget grove.
Der er desværre vogne hvor overdelen er presset for langt ned over underdelen. Dette bevirker at koblingskulissen ikke fungerer. På den vogn (Tuborg Hvid) der havde problemet, blev det klaret ved forsigtigt at lirke bunden ned på plads. En af de andre vogne (Tuborg Rød) har en anden fejl, den vralter i sporet. Løsning ??? - ryger nok retur til forhandleren.
Ellers er vognene i modsætning til tidligere McK godsvogne ( Gs) velkørende. De kobler tæt - især Carlsbergvognene - med Fleischmann Profi koblinger.Ingen kommentarer:

Send en kommentar