"Børneværelsesanlæg" - Landskab ved roklub og lille station.

Heden og plantagen svigtes i en periode. Sidstnævnte fordi der mangler 23 stk. 10 cm høje graner. Heden svigtes fordi der mangler den rette type fibergræs til tuerne med bølget bunke. Det tager også lidt tid at fremstille 3 - 4 birketræer.
I stedet er det langsiden med den lille station der er under behandling.
Området udenfor vendesløjfen er dækket af en vissengrøn lav bevoksning, her kan der senere komme lidt spredt bevoksning af birk og bjergfyr. Bag stationen er der et område hvor Hekis blomstereng får lov til at brede sig. Foran stationen breder en græsmark(lyng ???) sig mellem vejen og skinnerne. Mellem skinnerne og Åen er der en meget smal grusvej ned til Ro og Sejlklubbens parkering. Her kommer der lidt eng og sivskov rundt om klubbens bådebro.

Ro og sejlklubbens område før dekorering.

Området blev først dækket af jord/limblanding (se her ), derefter turf og tilsidst fibergræsblanding. 

Vej, P-plads samt stien ned til åen er dækket af grus !!!

Ved overhalingssporet er der et stort område mellem vej og bane der ikke er dekoreret.

Her er der vokset en græsmark frem.

Når støvsugeren har fjernet overflødig drys er det kun oplagspladsen bagved Noch bilen og området mellem banen og væggen der mangler i denne side. - og træer, trinbrætskur, roklubhus samt overkørsel.

I klubbens gemmer er alt hvad der skal bruges til "bølget bunke" fundet frem. Langt vissent græs fra Heki og okkergul og vissent brun L grass fra Noch. En stor metalplade, lille støvsuger og Noch GrassMaster. Lørdag d.13 bliver det en af de idéer der bliver vist frem på SMTs GrassMaster demonstration. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar