"Børneværelsesanlæg" - Tuer, græs og Grassmaster demonstration.

Grassmaster demonstrationen har været vellykket med mange interesserede tilskuere.
Der kom nåle på Heki graner, lavet små demonstrations plader med 1,5 - 2,5 - 6 - 12 mm lange fibre samt blandinger heraf. Desuden blev der fremstillet græstuer - ikke så velegnet til en demonstration, da limen løber når overflødig græs skal fjernes.
Der blev, trods et ganske pænt fremmøde, tid til at dække et lille område på "børneværelsesanlægget" med jord, flock og græs.

Klar til at demonstrere Grassmasteren.
 Græstuer: Kan laves på nedenstående måde. Men der kan også anvendes en skabelon - giver ensartede tuer, bruges vaseline i stedet for madpapir - virkningen bliver bedre med Nochs L og XL fibre (6 - 12 mm)
Der dryppes limklatter på et stykke madpapir.

Der sås græs med Grassmasteren. - Her er overflødig græs desværre fjernet for tidligt, limen er løbet.


Jeg sår lavt græs på en jordblandet lim.

Forskellige typer græs - på de mørke plader er limen blandet med jord.
 Men "børneværelsesanlægget" blev heller ikke glemt. Den sidste rest af jord/limblanding kunne lige dække halvdelen af det udekorerede stykke for enden af den lille station.

Der er smurt jord/limblanding på.

Efter tilførsel af en mængde turf og floch dækkes de tomme områder med kort (1,5 - 3 mm) græs. Bemærk skruen - vigtig! da den skaber en spændingsforskel mellem grassmasteren og "jorden".

På resten af området skal der være oplagsplads for banetjenesten. Derfor skal alt dækkes af sand. Først smøres der lim på hele fladen.

Der drysses sand på limen, så den lige er dækket.

Området er dækket af et tyndt lag sand.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar