Hvad laver vi på vore klubaftener. Se Aktivitetsplan.

Første køredage efter Lange Tog.

 Vi havde vores første køredage efter Lange Tog d. 31 august og d. 7 september. Som noget nyt kørte vi udelukkende med førerløse tog. Da der ikke var lokomotivføre med togene, var det et par gange nødvendigt med et nødstop. Ellers fungerede kørslen upåklageligt begge torsdage. Vi har endnu ikke kørt med faste epoker/temaer på køredagene, så der var som sædvanligt ældre materiel samt mere moderne i en skøn blanding.


Det medbragte materiel sættes på skinnerne. 


MO krydsning på Tistrup Station.

Kan Tistrup modtage et lyntog.

Den oprangering er vist fri fantasi!


SE HER
🤔 VI LEDER EFTER DIG!!! 👍👍
Sydvestjydsk modeljernbane klub er en klub som mangler flittige hænder.
Vi er en klub med medlemmer fra nær og fjern. En hyggelig klub hvor modeltog i spor H0 danner rammen for sammenhold, samvær og hygge på højt plan.
Har du en lille modelbygger gemt i maven, men har måske ikke plads derhjemme, og kunne du tænke dig at være ”en del af flokken” så kom og mød os og se hvad vi går og ”roder” med.
Det er lige meget om du er ung eller gammel, mand eller kvinde, øvet handy-mand eller amatør, bare du har lysten til at dele vores glæde for modeltog.
Har dette vagt din interesse så kom i klubben mandage og torsdage mellem 19,30 22,00 på adressen Krusbjergvej 58 6870 Ølgod.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar