Modelmessen i Viborg.

Link er der flere billeder fra Modelmessen i Viborg.Vi startede meget tidligt fra Ølgod - de sidste gæster fra Lørdag aftens fester var på vej hen ad Bjergegade da jeg hentede Jytte. 10 min. senere var vi klar til afgang fra klubhuset i Krusbjerg.
Turen til Viborg gik stille og roligt - lidt! sne pynter.
Ankommet til hallen - nu skulle vi have vore 3 køretøjer i gang, DMJUs stand stillet op, træproduktion startet og så var der endelig tid til en gang morgenmad.

Arrangementet ser velbesøgt ud, vi har i alt fald talt med rigtigt mange. Idéen med fælles billet til Arriva og Modelmesse er tilsyneladende en succes. Det er nemt at se når bussen fra stationen ankommer til hallen! Så strømmer der 30 - 40 nye ind i hallen på en gang.Efter 6 timer med træbyggeri, fotografering, kik på de forskellige stande - der var ikke de store nyheder, så vi fik ikke købt det helt store: et par bøger, lidt Witzel huse, lim og bræddestabler, bestilt et par vogne fra MM-modeller fristet næsten over evne af nye modeller fra Freja og Real Model men uden at falde i denne gang! gik det hjemad igen.
Først da vi nåede Krusbjergvej igen fik vi lidt spænding på køreturen, da bilen pludseligt ville en anden vej end Jan! men vi slap for en tur i grøften - nåede klubhuset fik pakket ud - og så var endnu en god modeljernbaneudstilling slut!
Næste gang er jo! DMJU i Køge!